Szolgáltatások:

Keresztyén esküvői filmek készítése
Csapatunk már többször bizonyította, hogy igényes munkájával életreszoló emléket tud kézbeadni. Családi események rögzítését is vállaljuk

Miért más a mi munkánk?

 

Az itt megtekinthető filmek mindegyike azért jött létre hogy Isten nagyságát és mérhetetlen kegyelmét mutassa be Nektek. Habár a ZMC legfőbb támogatója az Evangélikus egyház, filmjeinkben ökumenikus érvényű megtapasztalásokat mutatunk be. Mivel Isten kegyelmét nem védi copyright (azaz mindenkié) kérünk arra, hogy TE is terjeszd videofilmjeinket. Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy minél többen megismerjék a Jézus Krisztusban kapott kegyelmet!

Esküvői filmek

Kornél és Réka esküvőjét a ZMC munkatársai örökítették meg. A családi esemény szívmelengető momentumait a dvd-n bármikor felelevenítheti a család. Több kamerával készült felvétel, utómunkával és DVD készítéssel.

A felhasználás feltételei

A youtube csatornánkon található filmeket szabadon fel lehet használni gyülekezeti alkalmakon, és bármilyen közös eseményen. A filmek a ZMC tulajdonát képzik, így azokat harmadik személynek térítés fejében átadni nem szabad. Amennyiben nagyobb felbontású változatra van szükésge, kérjük jelezzen nekünk a kapcsolati oldalon.

A munkánkat segítheti azza, hogy elmondja véleményét, illetve adományokat is elfogadunk. További jó böngészést!

LEJÁTSZÁSI LISTÁK : SPECIÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK:
stripe
Oktatóvideók  
 
Mérleghinta  
 
 
 
     
     
stripe  
ud