Filmek

A Zákeus Média Centrum törekszik arra, hogy olyan tematikájú filmeket készítsen, ami gyülekezeti és missziói alkalmakra egyaránt használható. Amennyiben olyan bizonyságtételed van, amit szívesen megosztanál másokkal, kérjük vegyed fel a kapcsolatot szerkesztőinkkel.

Miért más a mi munkánk?

 

Az itt megtekinthető filmek mindegyike azért jött létre hogy Isten nagyságát és mérhetetlen kegyelmét mutassa be Nektek. Habár a ZMC legfőbb támogatója az Evangélikus egyház, filmjeinkben ökumenikus érvényű megtapasztalásokat mutatunk be. Mivel Isten kegyelmét nem védi copyright (azaz mindenkié) kérünk arra, hogy TE is terjeszd videofilmjeinket. Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy minél többen megismerjék a Jézus Krisztusban kapott kegyelmet!

Meditációs filmek

 

Zsoltárok, elmélkedések az életről, Istenről és a kegyelemről. A kisfilmek egy -egy témát dogoznak föl. Gyülekezeti alkalmakra, házi csoportokra, imaórákra istentiszteletekre készített videofilmek, kiváló gondolatindítók. Amennyiben nagyobb felbontású verzióra vagy szükségük jelezzék nekünk emailen.

Anyaméh gyümölcse jutalom
Misszió
Családi
RozettaÉbredésKerékpártúra


A felhasználás feltételei

A youtube csatornánkon található filmeket szabadon fel lehet használni gyülekezeti alkalmakon, és bármilyen közös eseményen. A filmek a ZMC tulajdonát képzik, így azokat harmadik személynek térítés fejében átadni nem szabad. Amennyiben nagyobb felbontású változatra van szükésge, kérjük jelezzen nekünk a kapcsolati oldalon.

A munkánkat segítheti azza, hogy elmondja véleményét, illetve adományokat is elfogadunk. További jó böngészést!

LEJÁTSZÁSI LISTÁK : SPECIÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK:
stripe
Oktatóvideók  
 
Mérleghinta  
 
 
 
     
     
stripe  
ud
you linked face g+